Doğal mayalı Fransız ekmeği




  Doğal mayalı Fransız ekmeği


👇

Malzemeler


  • 600 gr un
  • 450 ml ılık su (doğal maya kullanırsanız 400 ml su)
  • 15 gr tuz
  • 1/2 paket yas maya (doğal maya kullanıyorsanız toplamı 250gr olacak, kuru maya kullanıyorsanız 1 paket kuru maya)
  • 240°C fırında 30 dakika pişir.
  • Ekmek pişirirken su dolu bir kaseyi fırına koyun. (buhar için)
  • Detaylar için;
  • Daha önce paylaştığım "Evde Kolay Ekmek Yapımı" na bakabilirsiniz.. 


AFİYET OLSUN 😍☕🍀

Yorum ve beğenilerinizi bekliyorum 😊😉
                 👇       👇       👇
BENİ TAKIP EDERSENİZ  MUTLU OLURUM 😍😉🍀🍀

Bu blogdaki popüler yayınlar

Havuçlu kek

Fransiz Usulü Mayonez

İzmir'in meşhur, kahvaltının olmazsa olmaz BOYOZ u